Fedrigoni-csoport Verona, OlaszországFedrigoni Olaszország legnagyobb finompapír gyártója, és saját leányvállalatai vannak Németországban, Ausztriában, Angliában, Franciaországban, Spanyolországban, a Benelux államokban és Ázsiában, valamint értékesítési partnerei több, mint 80 országban szerte a világon. 2011. óta a Cseh Köztársaságban, a Szlovák Köztársaságban és Magyarországon is lehet kapni a Fedrigoni exkluzív kreatív papírjait közvetlenül a gyártótól. Ennek előnyei a nagyobb rugalmasság, a közvetlen kapcsolat, rövid szállítási idő, ingyenes mintaküldés és szakértői tudás.

A Fedrigoni papírgyártó család hagyománya 1717-ig nyúlik vissza. Első papírgyára 1888-ban épült Veronában.

A cég székhelye Verona, Olaszország. A Fedrigoni ma világszerte több, mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat. Az éves forgalma mintegy 665 millió euró - ezzel a Fedrigoni az egyik legnagyobb szereplő a finompapír üzletágban.

A Fedrigoni-csoport jelenleg több, mint 3000 különböző papír gyárt: a natúr- és finom papírokon túl digitális nyomtatáshoz való papírokat, műszaki papírokat, öntapadós anyagokat, kínálatában vannak értékpapírok, biztonsági és megerősített kartonok. A különleges speciális papírok között van OCR-papír vagy egyedi tapintású, felületű is.
Jól ismert és kedvelt termékeink: Splendorgel, Constellation, Splendorlux, Acquerello, Nettuno, Old Mill, Cottage.

Egyediek, összetéveszthetetlenek, nem helyettesíthetőek - ezek a Fedrigoni papírok. A szövegek és képek olasz Fedrigoni papírokon érzelmeket idéznek fel, melyek megérintik az olvasót.


FEDRIGONI  Austria GmbH Stiftgasse 21 / Top 13 · A - 1070 Vienna · Tel.: 0043 / 1. 89 03 086 · Fax: 0043 / 1. 89 03 502 ·info@fedrigoni.hu

Impresszum | Adatvédelem