Ůj termék: SYMBOL CARD 2SIDE

A Fedrigoni cég papírválasztéka kibővült kétoldalt 2x mázolt selyem-matt, famentes kromoszulfát kartonnal. A Symbol Card 2Side karton elérhető 300, 330, 350, 400, 450 és 580 g/m˛ 72 x 102 cm és 102 x 72 cm méretben. Ez az FSC tanúsított SBS/GZ karton az egyik legfehérebb a piacon (CIE fehérség: 138 +/-5) és rövid határidővel rendelhető München melletti raktárunkból.

Kiváló tulajdonságainak köszönhetően kiválóan nyomtatható, jól feldolgozható, a különféle felületnemesítési eljárások is gond nélkül alkalmazhatóak. Készülhet belőle könyvborító, dosszié, képeslapok, minőségi csomagolás (pl. ajándékdobozok, tokok), display és még sok más termék.

A Symbol Card 2Side jól illeszkedik a már kedvelt Symbol SBS kartonokhoz: Symbol Card (egyoldalt mázolt karton, 210-360 gr/m2) és Symbol Card Quick (egyoldalt mázolt, hátoldala pigmentált, 270 gr/m2), amelyek szintén készletről rendelhetőek.

 

 

Fedrigoni Top Award 2013
   
A Fedrigoni Top Award díjazza az értékes projekteket, amelyeket Fedrigoni papírokból készítettek. Szabadon választható bármilyen nyomtatási technológia, mind hagyományos, mind digitális.
Részt vehetnek tervezők, nyomdászok, kiadók és végfelhasználók. A design és reklám világából jól ismert szakavatott, nemzetközi zsüri dönt a különböző kategóriákba nevezett munkákról figyelembe véve azok eredetiségét, funkcionalitását, kreativitását.

Kategóriák:   
        - könyvkiadás - keménytáblás
        - könyvkiadás - puhatáblás
        - céges kiadványok
        - csomagolás
        - HP Indigo digitális nyomtatás

A 2013. évi  győztes pályamunkákat megtekintheti és további információt kaphat itt!

Már most készüljön a következő pályázatra Fedrigoni papírokból készített munkáival!
125 éves olasz design-papírok!


A papír iránti szenvedély és a különlegesre törekvés tette a 125 éve alapított olasz Fedrigoni finompapír gyártó céget az egyik legsokoldalúbbá Európában. Az 1888. óta Veronában székelő céget már az 5. generáció igazgatja. A Fedrigoni-csoportnak több, mint 2000 alkalmazottja van, 11 gyára 3 országban és 80-nál több országba értékesít világszerte. A csoportba tartozik a Fedrigoni SpA hét nemzetközi leányvállalata, valamint az Arconvert, Manter, Fabriano és Fabriano Boutique cégek is.

Manapság a Fedrigoni meggyőzött mind nemzetközi designereket, mint Bob Noorda, Alan Fletcher vagy Bruno Munari, mind nyomdákat és továbbfeldolgozókat. A kreatív és exkluzív Fedrigoni választékban 3000-nél több papír található: köztük natúr- és finompapírok, digitális nyomtatáshoz való papírok, biztonsági és értékpapírok, öntapadó papírok, mázolt kartonok. A prémium és luxus szegmens jól ismert cégei használják a Fedrigoni design-papírokat marketing, kommunikációs, csomagolási célokra, reklámanyagaikhoz vagy könyvgyártáshoz.

A környezet-tudatosság és az iránta való felelősség a Fedrigoninál nagyon magas szinten van. Ez vonatkozik a munkakörülményekre a gyárakban, az alkalmazottakkal, beszállítókkal, vevőkkel és nagyközönséggel kapcsolatos etikai elvekre csakúgy, mint a víz, a termőtalaj, a flóra és fauna forrásainak védelmére. Tanúsítások bizonyítják ezt a tartós elkötelezettséget: FSC-szabvány, ISO 9001, ISO 14001 vagy BSI-OHSAS 18001.  

FEDRIGONI  Austria GmbH Stiftgasse 21 / Top 13 · A - 1070 Vienna · Tel.: 0043 / 1. 89 03 086 · Fax: 0043 / 1. 89 03 502 ·info@fedrigoni.hu

Impresszum | Adatvédelem